Ontdek de diversiteit van het orgel

 

Het Orgel in Vlaanderen in beeld

06/08/2020

We hebben de kaap van 700 mensen die deze pagina "leuk vinden" gehaald. We willen dan ook nr 700 "in de bloemetjes zetten". Bij deze: Erwin Peters mag ons via een PB contacteren. We hebben nog een leuke verrassing!

31/07/2020

De toekomst van Religieus erfgoed is onlosmakelijk verbonden met de ambachten. Future for Relgious Heritage Future for Religious Heritage lanceert een project om zo veel mogelijk opleidingen, bedrijven, gilden, … in kaart te brengen. Vanuit Het Orgel in Vlaanderen werken we mee i.v.m. de toekomst van de Orgelbouw in Vlaanderen. Bij deze warm aanbevolen om de enquête in te vullen en verder te verspreiden: https://www.surveymonkey.com/r/2GSRVCZ.

Meer informatie over het project: ... See more

Future for Religious Heritage (FRH) - the European network for historic places of worship - is the only European network of charities, governmental, religious.

03/07/2020

Onze kantoren sluiten tot en met 29 juli. Hou het intussen veilig 🙂 Voor de laatste concertinfo verwijzen we graag naar de Facebookpagina's en websites van de organisatoren. Dagelijks komt er nieuwe info bij.

26/06/2020

Tussen al het concertnieuws door dat in de mailkranten terug te vinden is (zopas een nieuw nummer verzonden) delen we even deze link en pagina: dagelijks zijn er filmpjes en opnames te vinden. De lockdown is al wel voorbij maar zo hoef je nog steeds niet uit uw kot om orgel te beluisteren.

Maak even kennis met onze nieuwe titularis-organist 😉. Impressie 1

« 1 of 19 »Vlaamse Orgeldagen 2015

Klik hier voor de reportage op FocusWTV

Ontmoetingsdag 2015

Vlaamse Orgeldagen 2013