Ontdek de diversiteit van het orgel

Open Kerkendagen 1 & 2 juni 2019

 

Die dagen vinden de jaarlijkse Open Kerkendagen plaats. Er zijn ook niet minder dan 21 locaties waar orgelactiviteiten plaatsvinden. Alle info vind je hier.

 

Speciale aanbieding voor onze leden

 

Vanaf 1 januari geldt voor onze leden volgende actie: koop 1 cd en krijg een tweede gratis

Hoe gaat het in zijn werk?

Maak uw keuze op de pagina "Aanbod"

De cd’s zijn te verkrijgen voor de prijs van 11 Euro  (inclusief verzending). Buitenland: 18,50 Euro (inclusief verzending). De verzending gebeurt na overschrijving van dit bedrag op rekeningnummer BE 48 7795 9293 1227 BIC GKCCBEBB van Het Orgel in Vlaanderen, Lange Gasthuisstraat 45, 2000 Antwerpen, met vermelding van de gewenste Vision-Air.

Bekijk ons uitgebreide assortiment op de pagina "Aanbod".

 

Gratis Brochure over het Draps koororgel van Strombeek Bever

Naar aanleiding van de Erfgoeddag op 23 april ll. publiceerde de Provincie Vlaams Brabant een uitgebreide brochure over het Draps koororgel in de Sint-Amandskerk in Strombeek Bever.

Deze brochure is gratis bij ons verkrijgbaar. Wie één of meerdere exemplaren wenst, kan ze gratis op kantoor (na afspraak) komen ophalen.
Verzenden kan ook: de kosten bedragen € 2,5. Dit bedrag kan gestort worden op rekeningnummer
BE48 7795 9293 1227 van Het Orgel in Vlaanderen met vermelding van "Brochure Erfgoeddag"

 

Het Orgel in Vlaanderen gaat intensief met het Davidsfonds samenwerken

Vanaf 1 januari gaat Het Orgel in Vlaanderen uitgebreid met het Davidsfonds samenwerken. In eerste instantie wil dat zeggen dat Davidsfondsleden (zoals HERITA-leden) 2,5 € korting genieten op het lidgeld en ook genieten van de 1 + 1 actie bij de aankoop van cd’s (1 cd aankopen, 1 cd extra gratis).

 

Daarnaast zullen een aantal activiteiten samen uitgewerkt worden (zoals in 2018) maar ook de meerdaagse orgelreizen van het Davidsfonds zullen via ons gepromoot worden.

 

 

Orgelradio

Op zoek naar 24/7 orgelmuziek? Orgelradio.eu werd zopas gelanceerd. Klik hier